• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Zwemschool Born 2 Swim waar plezier in zwemmen en vooral in zwemles voorop staat!

  Zwemschool Born 2 Swim waar plezier in zwemmen en vooral in zwemles voorop staat!

  Ik ben Dianne Hoogenkamp, eigenaresse en zweminstructrice bij Zwemschool Born 2 Swim. In 2015 ben ik voor mijzelf begonnen, omdat ik vond dat het leuker, beter en vooral plezieriger kon binnen het zwemonderwijs. Ik merkte dat steeds vaker de snelheid van het behalen van een diploma belangrijker werd dan de kwaliteit van zwemmen. De druk op de kinderen en de instructeurs neemt toe en dat maakt het zwemmen niet leuker of plezieriger. En dan ook zeker niet beter.

  Dat was voor mij de reden om eens te kijken of ik dat zelf beter kon. Met 4 kinderen ben ik begonnen in februari 2015. Blijkbaar was er meer belangstelling voor mijn manier van lesgeven en de positieve benadering, want inmiddels les ik 5 dagen in de week en heb ik rond de 70 kinderen per week op les en al bijna net zo veel voorzien van een zwemdiploma.

  Waarom Born2Swim?

  Kleine groepjes, veel individuele aandacht!- Aangesloten bij Z.O.N., dus controle op kwaliteit!- Vaste lesgever(s) op elke groep, elke zwemles dezelfde juf(fen)!- Overdekt zwembad!- Leuk lesprogramma met eet/drink pauze!- Goede communicatie, korte lijnen!- Maximale prijs garantie! *zie voorwaarden- Ook voor kinderen met behoefte aan extra aandacht! – Elk kwartaal een nieuwsbrief!- Verkozen tot beste zwemjuf van Nederland

  Extra’s:1. Motivatie d.m.v. een stickerposter met wel 20 stickers!2. 4x per jaar Thema zwemlessen met eigen thema diploma!3. Maandelijks (GRATIS) familiezwemmen!4. Elk kwartaal kijkles van 1 uur!!5. Elke les de 1e en de laatste 10 minuten kijken!6. Bij elk zwemdiploma een medaille halen die past bij de poster!7. Diplomazwemfeesten! Geen stress, maar laten zien aan je fans wat je al kan!

  T. 06 – 27 06 02 15

  www.zwemschoolborn2swim.nl