• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Zorg voor uw welzijn

  Zorg voor uw welzijn

  Al ruim 25 jaar is Ria Ferment werkzaam als psychomotorisch ontspanningstherapeut. De cursussen en therapieën die ze verzorgt zijn met name gebaseerd op rek-, strek-, ontspannings- en ademhalingsoefeningen. Dit gebeurt onder andere door middel van previ-yoga: een vorm van yoga die is ontwikkeld vanuit de gezondheidszorg en uitgaat van natuurlijke beweging.

  Lichaamseigen bewegingen

  Door wekelijks te oefenen in datgene wat gaat en niet wat moet, bent u op een aangename wijze bezig met het soepel houden van uw lichaam.

  Bij previ-yoga wordt, in tegensteling tot reguliere yoga, niet met lichaamsvreemde maar juist met lichaamseigen bewegingen gewerkt. Een goede, rustige ademhaling draagt bij aan een ontspannen gevoel in het lichaam, ademhalingstherapie is dan ook een belangrijk onderdeel van de cursus. De oefeningen hebben hierdoor niet alleen een gunstige invloed op het lichaam maar ook op de geest.

  Niets forceren

  Om deel te nemen aan een cursus hoeft uw lichaam niet in topconditie te zijn. Ook wanneer u kampt met stijve of stramme spieren, al lange tijd niet aan beweging heeft gedaan of een heup- of knieprothese heeft, kunt u deelnemen aan de cursus. U hoeft geen bewegingen te forceren, want het is geen wedstrijd. Voor zowel mannen als vrouwen van alle leeftijden is de cursus geschikt. Vanuit haar bedrijf ‘Zorg Voor Uw Welzijn’, geeft Ria deze cursussen in de plaatsen Assen, Westerbork, Grolloo, Hoogeveen en Emmen.

  Ook individuele begeleiding is mogelijk. Daarnaast zijn er mogelijkheden voor bedrijfscursussen. Ria organiseert zogenaamde ‘Relax Events’ voor bedrijven: een compleet concept bestaande uit lessessies, een buffet en live muziek. Vraag gerust eens naar de vele mogelijkheden door te bellen voor een vrijblijvend advies.

  Zorg Voor Uw Welzijn.

  T. 0593 – 33 13 18   |   06 – 5358 2168.   |    ria.ferment@planet.nl