• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Wij heten u van harte welkom in onze gezellige seizoenswinkel!

  U kunt in onze seizoenswinkel terecht voor de gehele Zusss collectie zoals kleding, sjaals, tassen, servies een verzorgingslijn enz. Woonaccessoires hebben we van verschillende merken zoals bijvoorbeeld PTMD.

  We hebben een geweldige glas collectie van Dutz waar we steeds weer blij van worden! U vind bij ons ook allerlei verschillende geurkaarsen en geurzakjes waaronder ook de unieke kaarsen van het merk Woodwick. We verkopen krijtverf van het merk Painting the Past. Wij hebben voor dit merk gekozen vanwege de diversiteit aan kleuren en verschillende producten.

  Vind u het moeilijk om de juiste kleur te kiezen? Dan helpen wij u daar graag bij! Natuurlijk kunnen we daarvoor ook een afspraak bij u thuis plannen. Verder staat er bij ons altijd een hele ruime collectie zijdebloemen waarmee ook uw eigen potten of schalen opgemaakt kunnen worden. Kado pakketjes staan altijd klaar, maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf iets samen te stellen. Dan pakken wij het kado zorgvuldig voor u in. Wat zou het leuk zijn als u ons gaat volgen op facebook.

  Heel graag tot gauw! Lieve groet, Team GM Landelijk Wonen

  GM Landelijk Wonen
  De Pallert 20a
  7761 BV Schoonebeek
  T. 06 – 18844274