• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Totale voetzorg bij Bijl Schoenen


  Het lijkt zo vanzelfsprekend: fijn door de stad lopen of lekker een middag door het bos wandelen. Maar wat als een medisch probleem ervoor zorgt het wandelen bemoeilijkt wordt? Geen enkele klacht is hetzelfde en vraagt om een gedegen onderzoek. Een (semi-)orthopedische schoen of een aangepaste confectieschoen kan vaak een mooie oplossing zijn voor uw klachten. Bijl Schoenen in Emmer-Compascuum onderzoekt graag waar bij u de schoen wringt en komt met een modieuze, passende oplossing.

  Eigenaar Klaas Bijl is geregistreerd podoloog en neemt graag de tijd om uw klachten te beoordelen. Uw voet wordt goed bekeken en opgemeten. Vervolgens wordt gekeken welke schoenen het beste bij uw voet passen. Wie bij (semi)-orthopedische schoenen denkt aan lompe, lelijke stappers heeft het mis!

  De schoenenspeciaalzaak is een samenwerking aangegaan met Voetmax Orthopedie uit Hengelo. Voetmax is een initiatief van orthopedisch schoentechnici en podotherapeuten. Door de intensieve samenwerking tussen deze disciplines en de specifieke kennis en vaardigheden gecombineerd in te zetten is het bedrijf in staat om mooie en modieuze orthopedische schoenen te fabriceren.

  Semi-orthopedische schoenen zijn speciale schoenen waarin aanpassingen worden aangebracht zodat ze uw klachten verminderen of verhelpen. Ze lijken op confectieschoenen, maar hebben iets meer ruimte om een aanpassing of correctie in aan te kunnen brengen. Zo is er bijvoorbeeld ruimte voor een steunzool en is het mogelijk de schoenen te voorzien van diverse schoenaanpassingen die uw klachten doen verminderen. Orthopedische schoenen worden volledig op maat voor u gemaakt.

  Dit gebeurt wanneer schoenen uit de winkel of schoenen met een aanpassing niet meer bij uw voetprobleem passen. Hierdoor wordt een optimale pasvorm bereikt en uw voeten krijgen maximale ondersteuning. Het is niet altijd nodig om bij voetklachten over te stappen op (semi)-orthopedische schoenen. Daarom biedt Bijl Schoenen ook een ruime collectie aan modieuze confectieschoenen.

  De zaak streeft ernaar dat de schoenen die ze verkopen ook moeten voldoen aan de laatste mode eisen. In bepaalde gevallen is het mogelijk om een reguliere confectieschoen te laten aanpassen.

  Het familiebedrijf Bijl verkoopt in Emmer-Compascuum al meer dan 65 jaar schoenen. En wat ooit begon als schoenen- en sportzaak is inmiddels uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf dat u totale voetzorg kan leveren waarbij niet alleen op de juiste schoen wordt gelet.

  Omdat niet alle voetproblemen met schoenen op te lossen zijn, werkt de schoenenzaak nauw samen met Klok Podotherapie en een medische pedicure. Om de dinsdag bent u van harte welkom tijdens het combi-spreekuur waar een podoloog, podotherapeut en een orthopedisch schoenmaker aanwezig zijn. U kunt hiervoor ook een afspraak maken.

  Ongeacht wat voor voeten u heeft, u kunt altijd slagen bij Bijl Schoenen aan het Hoofdkanaal W.Z. in Emmer-Compascuum. Loop gerust eens binnen en laat u verrassen door de vele mogelijkheden!

  Klaas Bijl Schoenen Speciaalzaak
  Hoofdkanaal W.Z. 32
  7881 AB Emmer-Compascuum
  T. 0591 – 351 787
  klaas@klaasbijl.nl
  www.klaasbijl.nl