• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Service is het sleutelwoord

  Service is het sleutelwoord

  Al ruim 20 jaar is Zantingh Tweewielers gevestigd aan de vaart nz nr 7 te Nieuw Amsterdam. Dit is het adres voor uw E bike, race, atb, toer, sport, kinder en stadsfiets. Door hun unieke gratis haal en brengservice door de gehele gemeente Emmen ( ook in de avonduren) is het de consument die dit erg prettig vindt. Doordat de consument het steeds drukker krijgt en de winkel om 18.00 uur gesloten is, is dit het verlengstuk van de winkel. Kijk ook eens op www.zantinghtweewielers.nl

  Met een goede website en webshop kan Zantingh Tweewielers de consument verder op hun wenken bedienen. De online aankopen zullen de komende jaren alleen maar stijgen, dus dan is een webshop niet meer weg te denken.

  Wat ze bij Zantingh Tweewielers bijzonder vinden is dat mensen hun fiets online aankopen. Een fiets is een product die je moet proberen en zithouding is wel heel belangrijk voor een leuke fietstocht. Wat tevens opvalt is dat de grote online webwinkels of een mindere service verlenen of verborgen kosten niet laten zien. Want wist u dat een fiets onderhouden moet worden om uw garantie niet in gevaar te brengen? En hier zitten nu de verborgen kosten. Bij Zantingh Tweewielers draaien ze hier niet om heen.

  De beurten zijn aanmerkelijk goedkoper en bij problemen een gratis leenfiets( ook e-bike). Tevens worden er geen voorrijkosten berekend. Onder het mom van: koop een fiets bij de man die hem ook repareren kan, zien we u graag bij ons in de winkel. Onder het genot van een kop koffie staan onze Geschoolde en Gediplomeerde medewerkers u graag te woord.

  Vaart Noordzijde 7

  7833HA Nieuw-Amsterdam

  T. 0591 – 55 17 08

  info@zantinghtweewielers.nl

  www.zantinghtweewielers.nl