• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • De schepverse kipmaaltijden van Kippie: 
smaakvol, gevarieerd en gemakkelijk


  Smakelijke kippenbouten, sappige sateetjes en pikante hotwings: voor smakelijke en makkelijk te bereiden kipgerechten ga je naar Kippie in Emmen. Het toonaangevende winkelbedrijf is gespecialiseerd in smakelijke kipgrill- en maaltijdproducten, met keuze uit wel 40 verschillende schotels. Voor de lekkere trek is er een ruim en tongstrelend aanbod in snacks, spareribs en grillwaren. 


  In het drukke bestaan van velen schiet een goede lunch of diner er soms bij in. Kippie is in dat geval een ware uitkomst. Want binnen een kwartier tot een half uur staat er een voedzame en deugdelijke maaltijd op tafel. “Dankzij de dagelijkse aanvoer is er sprake van een kakelvers product. Ons kippenvlees heeft daarom een veel hogere kwaliteitsgraad dan het gemiddelde supermarktaanbod. Ons producten bevatten minder vet en zijn vooraf gekruid en gegaard. De consument heeft er in de keuken nauwelijks werk van. Want er is sprake van een hele korte opwarmtijd,” legt kok Erik de Roode uit.

  Alle schotels en producten zijn voorverpakt met een speciale oven- en magnetronzak voor een snelle bereiding zonder smaakverlies. Naast de maaltijdcombinaties heeft Kippie een verrukkelijk assortiment gegrilde en gefrituurde kipsnacks, spareribs en andere producten in de aanbieding. Een regelrechte hit is de Kippiepan, een sortering van speciaal samengestelde vleesspecialiteiten, compleet met stekkerklare opwarmpan. Na ongeveer 30 minuten sudderen is de inhoud op temperatuur en licht krokant. “Ideaal voor een feestelijke aangelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld drie pannen met uiteenlopende inhoud presenteren als een lopend buffet.” De Kippiepan is in diverse samenstellingen verkrijgbaar.

  Op zoek naar een leuk cadeau voor een feest of een verjaardag? Geef dan eens een Kippie geschenkbon met een zelf te bepalen bestedingsbedrag. Overtuig u zelf en kom eens langs om de schepverse kipproducten te proberen. U zult aangenaam verrast zijn door de variatie, keuze en het gemak!

  Kippie

  Winkelcentrum De Weiert

  Dalipassage 58, 7811 DB Emmen

  T. 0591 – 64 64 00

  emmen@kippie.nl