• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Professional in betonboren/zagenen sloopwerkzaamheden

  Professional in betonboren/zagenen sloopwerkzaamheden

  Twee en een half jaar geleden ging bij Henri Zeewuster uit Westerbork het roer om. Na ruim 20 jaar lang ervaring opgedaan te hebben bij diverse betonboorbedrijven was het tijd voor een nieuw avontuur. In februari 2015 zette hij met zijn eigen onderneming HZ Betonboringen de eerste stappen op de markt.

  Het was een spannende stap voor het hele gezin maar zijn dromen waren realistisch: “Mocht het niks worden dan ga ik niet door tot het bittere eind.” Blinkend nieuw gereedschap kocht hij niet, eerst maar eens beginnen met materialen die hij opkocht uit faillissementen. Als de zaken niet zouden gaan lopen kon hij altijd nog alles verkopen en weer voor een baas gaan werken. Geen van al deze angsten blijkt uit te komen. De opdrachten druppelden binnen en al snel knapte zijn bus uit haar voegen en er moest er een grotere komen.

  HZ Betonboringen boort en zaagt in alle steenachtige materialen, van wc-pot tot afzuigkap van raamsparing tot trapgat. Zeewuster werkt voor zowel de particuliere markt als de zakelijke. Zo was hij enkele maanden aan de Westerhaven (Groningen) aan het werk, waar een winkelruimte klaargemaakt werd voor de komst van modegigant Primark. HZ Betonboringen werkte onder andere aan betontrappen en het maken van sparingen voor de roltrap.

  Een groot project als dat van de Primark is mooi maar even zo graag komt Zeewuster bij particulieren over de vloer. “Dat is toch erg anders want er is meer tijd voor een praatje en je kunt echt merken dat mensen blij zijn met jouw komst,” legt de Westerborker uit. De kracht van HZ Betonboringen zit hem in het met mensen meedenken: “Ik ga niet zomaar gaten boren maar schat eerst de situatie in. Soms zitten er leidingen in een muur of wordt mij gevraagd om gaten te boren in een draagmuur. Mensen weten dat niet altijd. Het is fijn om dan eerlijk advies te kunnen geven en mee te denken over een goede oplossing.”

  Zeewuster vindt het belangrijk om netjes en veilig te werken. Het bedrijf is VCA gecertificeerd en werkt met gereedschap dat voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Wie denkt dat je met een enorme rotzooi blijft zitten nadat HZ betonboringen is geweest heeft het mis: “Mijn werkzaamheden kunnen natuurlijk behoorlijk wat rommel en stof veroorzaken. Ik vind het niet meer dan normaal adat je altijd netjes opruimt voordat je vertrekt.”HZ Betonboringen hoopt op nog vele succesvolle jaren. Wilt u meer informatie over wat het bedrijf voor u kan betekenen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op door te bellen met 06-1235 0444 of mail naar hzbetonboringen@gmail.com.

  Nijkampen 31
  9431 GH Westerbork
  T. 06 – 1235 0444
  www.hzbetonboringen.nl
  In januari 2018 zijn wij ook gevestigd in hoogeveen!