• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Over Thuis in Emmen

  Thuis in Emmen is dé huis-aan-huis krant in Zuidoost Drenthe die ondernemers met inwoners van de regio verbindt. De redactie is trots op ondernemend Emmen en dat laten we graag aan de lezer zien. Thuis is voor veel mensen de plaats waar men zich op zijn of haar gemak voelt. Thuis kan je eigen huis of tuin zijn maar je kunt je ook thuis voelen op kantoor, in je woonomgeving of je (sport)vereniging. Wij willen de lezer door middel van onze krant op frisse, nieuwe ideeën brengen die bijdragen aan dat echte ‘Thuis in Emmen’-gevoel.

  De adverteerder speelt hier een belangrijke rol. Door middel van een origineel redactioneel artikel geven wij bedrijven in Zuidoost Drenthe de kans om zich te presenteren aan de inwoners van de regio. Adverteerders kunnen zelf een redactioneel artikelen aanleveren, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van één van onze redacteuren. Aan de hand van een telefonisch interview of een interview op locatie schrijft een ervaren redacteur het artikel. In het geval van een interview op locatie verzorgen wij ook gelijk de fotografie, zo wordt de ondernemer van A tot Z door ons ontzorgd. Het is ook mogelijk een advertentie te koppelen aan een artikel.

  Onze redactie kent het medialandschap als geen ander. Naast een redactionele uiting in de krant zorgt Thuis in Emmen altijd voor een sterke koppeling op de website en onze Facebookpagina. Zo komt de reclameboodschap via diverse kanalen bij een brede doelgroep terecht. De kracht van herhaling is sterk en daar maakt Thuis in Emmen optimaal gebruik van.

  Bent u ondernemer en wilt u meer weten over de vele presentatiemogelijkheden die Thuis in Emmen u kan bieden, offline én online? Neem dan gerust vrijblijvend contact op met een van onze media adviseurs.