• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Nieuw in Nederland! Spirit Icons

  Nieuw in Nederland! Spirit Icons, betaalbare sierwaden voor de moderne vrouw

  Embrace your feminity and create your own look

  Laat je dit seizoen verleiden door Spirit Icons – Scandinavisch design voor een aantrekkelijke prijs! Prachtige ringen, verfijnde colliers of juist een statement piece? Je vindt het in de uitgebreide collectie.

  Welk type ben jij? Een gold girl? Of ga je eerder voor een vintage look? Uniek aan Spirit Icons zijn de verschillende varianten waarin de ontwerpen worden uitgebracht. In de meeste gevallen heeft een ring, collier, oorsieraad of armband vier uitvoeringen. Naast glanzend sterling zilver, worden de ontwerpen ook uitgevoerd in geoxideerd zilver, 18 karaats verguld en rosé. De sieraden zijn vrouwelijk en geven je de kans je eigen look en stijl te creëren, door te mix en matchen wat bij jou past. De designers streven ernaar tijdloze en elegante sieraden te ontwerpen.

  De collectie richt zich op vrouwen die gaan voor kwaliteit en van een jonge, hippe stijl houden. We willen alle vrouwen hét sieraad bieden waarbij ze zich goed voelen. Alle sieradenseries hebben een herkenbare naam, zoals Pure, Dream of Northstar. Sommige lijnen tonen een strak design, slechts uitgevoerd in het edelmetaal en andere zijn royaal voorzien van handgezette zirkonia’s voor volop glans. De sieraden zijn massief, en hebben daardoor echt body. De lijn Northstar is zelfs voorzien van diamant. Ringen zijn echte hardlopers. De serie Magic is een ware hit in Scandinavië. De ring draagt niet alleen handgezette stenen bovenop de ring, maar ook over de gehele zijkanten. Dat geeft je direct een elegant en luxe gevoel!

  Daarnaast zijn er zo’n 40 stackable ringen, die je zelf naar hartenlust kunt combineren en aanschuiven. Door de vele varianten is er wel keuze uit 120 kleuren en varianten. Ook de prijzen zijn erg aantrekkelijk, de meeste items variëren van € 26 tot € 120. De sieraden worden in Thailand geproduceerd, in een ISO9001 gecertificeerde fabriek. Dit betekent dat er zorg is voor het welzijn van het personeel en de arbeidsomstandigheden.

  Juwelier Keen

  Langestraat 108

  7891 GG Klazienaveen

  T. 0591 – 31 24 12

  info@juwelierkeen.nl

  www.juwelierkeen.nl