• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Meer dan vijftig jaar vakmanschap

  Meer dan vijftig jaar vakmanschap

  Gezamenlijk hebben stoffeerders Gerry Meertens en Henk Barenkamp uit Emmen meer dan vijftig jaar ervaring in het vak. In 2007 openden ze samen Tapijt en Gordijn Shop Emmen, waar vakmanschap en een uitstekende service vanzelfsprekend zijn.

  Wat met een kleine voorraad en een beperkt klantenbestand begon is inmiddels uitgebreid tot een succesvolle zaak met een zeer ruime showroom. In de showroom is een uitgebreide collectie van gordijnen, zonwering, tapijt en laminaat te vinden.

  Gordijnen

  Gordijnen maken je woning mooi, geven meer privacy en zorgen voor gezelligheid. Tapijt en Gordijn Shop heeft een ruime collectie: van verduisterende gordijnen, die ideaal zijn voor in de slaapkamer, tot overgordijnen in heel veel moderne unikleuren en bijzondere dessins. Kiest u liever voor een dunnere stof, die wel veel licht doorlaat maar geen directe inkijk geeft in huis? Dan zijn inbetweens een mooie optie.

  Binnen- en buitenzonwering

  Rolgordijnen, vouwgordijnen, jaloezieën, lamellen of toch vitrage? Goede binnenzonwering zorgt ervoor dat u geen overlast van zonlicht krijgt. U kunt er ook voor kiezen om zonwering aan de buitenkant van het raam te installeren. Met de isolerende werking tegen geluid en kou kunt u geld besparen op uw energierekening.

  Tapijt en laminaat

  Of u nu gaat voor de behaaglijke luxe van een mooi tapijt of kiest voor een strakke laminaatvloer die haast niet van echt hout te onderscheiden is: Tapijt en Gordijnshop Emmen heeft het voor u. Laat u in de showroom informeren over de vele mogelijkheden.

  Boxprings

  Een jaar geleden werden boxsprings aan de collectie toegevoegd. Met de speciaal ingebouwde elektronica kunt u met het gemak van een druk op de knop uw lighouding naar eigen wens verstellen. Tapijt en Gordijn Shop verkoopt diverse soorten boxsprings tegen een zeer scherpe prijs.

  Opmeten en installeren

  Bij Tapijt en Gordijn shop stopt de service niet bij het advies in de showroom en de aankoop van een product. De mannen zorgen er altijd voor dat de maten juist zijn opgemeten bij u thuis. Daar hoeft u niets voor te doen. Vloeren leggen, zonwering installeren en gordijnen ophangen: Gerry en Henk doen het allemaal. U wordt dus van A tot Z ontzorgd.

  Laat u vrijblijvend informeren over de vele mogelijkheden. U bent van harte welkom om de zeer ruime showroom aan de Warmeerweg 2 te bezoeken.

  Tapijt en Gordijnshop
  Warmeerweg 2
  7815 HG Emmen
  T. 0591 – 646 848
  info@tapijtengordijnshop.nl
  www.tapijtengordijnshop.nl