• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Makelaars Erdman en Meijer slaan handen ineen

  Een hogere bereikbaarheid, een verruiming van de digitale dienstverlening en een uitbreiding van de expertise. Het samenwerkingsverband tussen Makelaar Meijer uit Emmen en Makelaardij Erdman uit Ter Apel biedt de klanten van beide kantoren enkele noemenswaardige voordelen.

  Sinds 1 september is de overname van Meijer door Erdman een feit. Eigenaren Harm Meijer en Peter Erdman zijn goede bekenden van elkaar. “Wij kennen elkaar al bijzonder lang. Gezamenlijk voeren we taxaties uit en namen elkaars portefeuille over tijdens vakanties”, vertelt Erdman. Ondanks de fusie, blijft het Emmer kantoor de vertrouwde naam behouden. Volgens Erdman is een naamsverandering niet nodig, omdat de naam Meijer een behoorlijke bekendheid geniet. “Daar moet niet aan worden getornd.”

  Met deze nieuwe aanwinst heeft Erdman een uitstekende uitvalsbasis voor zijn zoon Daniel gevonden, zo vertelt hij. “Hij zit momenteel in de afrondende fase van zijn vastgoedopleiding. Het is de bedoeling dat hij samen met Harm, die het wat rustiger aan wil gaan doen, leiding gaat geven aan de vestiging in Emmen.” Deze nieuwe, slagvaardige combinatie levert een wederzijdse gebiedsuitbreiding op, die zich uitstrekt van Oost Drenthe tot en met Zuidoost Groningen. In totaal beslaat de portefeuille ruim 150 objecten, bestaande uit woningen en bedrijfsonroerend goed. Naast de begeleiding van de verkoop of aankoop van panden, kunnen klanten tevens worden voorzien van een voor een eventuele financiering benodigd taxatierapport. De beide partners hebben veelvuldig contact over de stand van zaken, terwijl het persoonlijke netwerk is uitgebreid en nieuwe klanten actief worden benaderd. “Onze toegankelijkheid is vergroot en de dienstverlening is er nog efficiënter op geworden”, stelt Erdman tevreden vast. Ondanks de gemoedelijke overgang naar de nieuwe situatie, vinden er wel enkele ingrijpende veranderingen plaats. De belangrijkste is de verhuizing van het kantoor van Meijer van Gaspeldoorn 4 naar Weerdingerstraat 249 in Emmen. “Deze nieuwe locatie is meer zichtbaar en beter bereikbaar. Ik weet zeker dat onze klanten dit zullen waarderen.” De website van Meijer onderging een ingrijpende metamorfose en werd uitgebreid met een groot aantal functionaliteiten. “Relaties kunnen hun eigen dossier 24 uur per dag online benaderen. Naar mijn idee een vrij unieke service die je niet snel elders aantreft.” In oud-bankmedewerker Janneke Suelmann werd een bekwame kracht gevonden, die zorg draagt voor een gedegen administratieve ondersteuning op het Emmer kantoor. Linda Erdman, Peters vrouw, is in Emmen werkzaam als assistent makelaar en is ingeschreven als Assistent Register Makelaar Taxateur bij de SVMNIVO. Zij ondersteunt de makelaars in de buitendienst met het uitvoeren van bezichtigingen.

  Volgens Erdman brengt het samengaan van de twee huisexperts een krachtige bundeling van kennis en ervaring met zich mee. “Dit alles levert een forse, positieve bijdrage aan de resultaten voor onze klanten en het niveau van onze service.”

   

  Makelaar Meijer

  Weerdingerstraat 249

  7811 CL Emmen

  Tel. 0591 – 659990

  info@makelaarmeijer.nl |

  www.makelaarmeijer.nl