• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Laat al uw tuinwensen uitkomen bij Tuinbeurs Nederland!v

  EMMEN – Beleef, zie, voel en ervaar hoe uw tuindroom werkelijkheid kan
  worden. Een compleet assortiment staat voor u klaar in een grote overdekte showroom. De showroom is op slechts 750 meter afstand van hun eigen
  productiefabriek genaamd DWF. Hiermee zijn zij uniek en kunnen zij alles
  produceren wat u zelf wenst.

  Tuinbeurs Nederland aan de Phileas Foggstraat 28 in Emmen verwelkomt u. De vakkundige medewerkers staan paraat om u desgewenst van informatie en advies te voorzien om uw tuinwensen te vervullen. En, niet geheel onbelangrijk, de koffie staat altijd klaar in de gezellige koffiehoek.

  Complete inrichting
  Houtbouw, tuinhuizen, blokhutten, veranda’s, tuinkamers, serres, glaswanden, schuttingen, bestrating: alles is er in alle soorten en maten. Producten kunnen op maat worden gemaakt in de eigen fabriek. Door hun brede assortiment biedt Tuinbeurs Nederland ook totaalplannen, de complete inrichting van bestratings- en tuinontwerp, de levering van materialen, het grondwerk, de aanleg van de tuin en plaatsing van houtbouw/blokhutten of veranda’s. Zelf de aankopen afhalen kan, maar levering aan huis is eveneens mogelijk.

  U ziet wat u koopt
  Door de grootte van Tuinbeurs Nederland zijn o.a. de blokhutten, houtbouw schuren, kapschuren, veranda’s, chalets, garages van alle kanten te bekijken, zijn de serres meteen te ervaren en kunt u de vele mogelijkheden van sierbestrating en schuttingen bekijken.
  Zegt u het maar!
  Wilt u een extra brede deur in uw houtbouwschuur of blokhut? Of extra ramen voor meer lichtinval? Zij zorgen ervoor in hun eigen fabriek. En dat alles zonder meerprijs of lange levertijden. Tuinbeurs Nederland betrekt de klant graag bij het productieproces. Vertelt u maar hoe u het wilt hebben en de medewerkers maken het in de fabriek. Zij adviseren u ter plekke graag over de mogelijkheden.
  De producten bestaan uit hoge kwaliteitsmaterialen.

  Perfecte service, eerlijk advies en een complete ervaring op het gebied van buiten en tuin. Dus kom voor veel tuinplezier naar Tuinbeurs Nederland. Vele klanten gingen u al voor om te genieten van de beste producten en goede service.

  ‘Van producent naar consument’: onder dat motto heeft Tuinbeurs Nederland in Emmen haar nieuwe blokhuttenfabriek, genaamd Dutch Wood Factory, geopend. In deze fabriek worden blokhutten & tuinhuizen geproduceerd, zowel standaarduitvoeringen als maatwerk. ‘Dat betekent, dat de consument enorm veel keuze heeft en eigenlijk alles mogelijk is’, vertelt eigenaar Johan Kuhl. ‘Alle blokhutten zijn aan te passen aan de wensen van de consument. Natuurlijk tegen scherpe prijzen.’ Fleur Kuhl voegt eraan toe: ‘De aanpassingen zijn zonder meerprijs. De consument kan zo bijvoorbeeld standaard kiezen uit een groot assortiment ramen en drempelloze, hoge deuren. Doordat de productie in eigen beheer is kan er worden gewerkt met snelle levertijden met uiteraard de bijbehorende service. Nog een groot voordeel van de eigen productie is dat wij een continu proces kunnen ondergaan op het gebied van nieuwe modellen en technieken met het streven naar perfectie. ‘

  Drie jaar geleden begon Tuinbeurs Nederland aan de Phileas Foggstraat met de eigen productie van blokhutten. Hierdoor konden wij ons veel flexibeler opstellen naar de klant toe; wil de klant een bepaald type blokhut graag een meter langer of 50cm dieper, dan maken wij dat voor de klant zonder dat er hoge kosten en lange levertijden aan verbonden zijn. De werkzaamheden zijn inmiddels zo uitgebreid, dat 500 meter verderop een nieuwe blokhuttenfabriek is geopend. Bedrijfsleider Stefan Jagt toont vol trots deze nieuwe fabriek, waarin zo’n 30 medewerkers actief zijn. Zo zorgt de fabriek voor meer werkgelegenheid. Alle blokhutten van Zweeds vurenhout -dat wordt gekenmerkt door een hoge kwaliteit- zijn er in de houtdiktes 28, 40 en 70 mm. Ook zijn de blokhutten er in allerlei uitvoeringen: met plat dak, lessenaar dak, als kapschuur, met zadeldak, met wolfskap of in de klassieke uitvoering. ‘De wensen van de consument veranderen in de loop der jaren’, vertelt Johan Kuhl. ‘Het wordt onderdeel van de lifestyle. De blokhutten & tuinhuizen worden groter, mooier, hebben vaak een ruime luifel en kunnen worden voorzien van bijvoorbeeld glazen schuifwanden. Op deze manier kan de consument het hele jaar door genieten van zijn tuin.’

  Tuinbeurs Nederland biedt een grote overdekte showroom waarin u heel veel showmodellen in het echt kunt zien. Vakkundige adviseurs voorzien de consument vrijblijvend van informatie en advies. Het assortiment bestaat naast blokhutten & tuinhuizen uit houtbouw, veranda’s, tuinkamers en bestrating. Tuinbeurs Nederland kan een totaalplan leveren voor de tuin. Gezien de omvang van het bedrijf, de unieke overdekte showroom en de prijs-kwaliteitsverhouding komen mensen uit alle windstreken van het land naar Tuinbeurs Nederland.