• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Keukenservice Wilco Klunder renoveert alle keukens

  Keukenservice Wilco Klunder renoveert alle keukens

  Wilt u uw oude keuken inruilen voor een compleet nieuwe variant met het risico daar (te) veel voor te moeten betalen? Stop! Neem geen overhaaste beslissingen. Keukenservice Wilco Klunder uit Noordscheschut kan uw oude keuken compleet in een nieuw jasje steken. ‘En dat tegen een zeer betaalbare prijs.’

  Feit: een keuken is op een gegeven moment af. Zeker als er veel in gekookt wordt. Fictie: bij vervanging moet alles er uit om een nieuwe keuken te kunnen plaatsen. Wilco Klunder van het gelijknamige keukenservicebedrijf moet lachen. ‘Dat is inderdaad fictie. Helemaal als ik het doe.’

  Basis

  Waar Klunder op doelt, is het feit dat hij keukens renoveert. ‘En daarbij laat ik de basis staan; het geraamte als het ware. Het maakt niet uit of het om een oude Bruynzeel of een antieke boerderijkeuken gaat. Ik laat alles er weer als nieuw uitzien. Van kastjes, lades, werkbladen tot complete ombouw. Mensen kunnen bij mij zelfs terecht voor nieuw keukenapparatuur.’ Het ontwerp doet Klunder in samenspraak met de opdrachtgevers. ‘Uiteraard! Ik kom eerst langs om te luisteren naar wat de klanten willen. Dan zet ik een en ander op papier, laat ik voorbeelden zien en stel ter plekke een offerte op. De klanten hoeven daarbij geen onverwachte of overbodige kosten te verwachten. Er zit dus geen gladde handelaar of keukenleverancier tussen.’

  Maatwerk

  Keukenservice Wilco Klunder staat bekend om z’n maatwerk. ‘Ik wil dat alle keukens die ik onder handen neem van top tot teen er perfect uitzien. Mensen brengen er nu eenmaal veel tijd in door, dus het moet na afloop goed zijn’, aldus de handige keukenman. ‘Ik wilde vroeger altijd klusjesman worden. Ik denk omdat m’n vader zo handig was. Maar keukens renoveren vind ik eigenlijk nog veel leuker, omdat mensen zo blij zijn als ze het eindresultaat zien. Het is echter wel een arbeidsintensieve baan, omdat ik bij de mensen thuiskom. Ik heb ook veel voorbeelden bij me, zodat er voldoende inspiratie op gedaan kan worden.’

  Meer informatie over Keukenservice Wilco Klunder is te vinden op www.wilcoklunder.nl