• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Keukenkastjes folie laat los

  Keukenkastjes folie laat los

  De keukendeurtjes folie laat los van uw keuken?

  Dit is erg herkenbaar voor heel veel mensen, want de folie laat vaak los van de keuken. Dit bekent probleem kunnen wij voor u oplossen door de deurtjes van de keukenkastjes te spuiten, we hebben hier ruime ervaring in. Wij vertellen op onze site www.jarmo.nl wat er mogelijk is om uw keuken er weer als nieuw uit te laten zien.

  Vaak begint het met een bobbel onder de folie. Veel mensen denken dat het nog geen kwaad kan, maar hoe langer ze wachten hoe erger de schade wordt. Op een gegeven moment komt er meer en meer lucht onder de folie en gaat de folie scheuren.

  Moet u uw keukenkastjes vervangen wanneer keukenkastjes folie loslaat?

  Nee het vervangen van keukendeurtjes is duur en er is kans dat de folie na een aantal jaar weer los laat van de deurtjes. Het laten spuiten van de keuken geeft een duurzamer resultaat, is erg makkelijk schoon te houden en geeft een luxe uitstraling. We kunnen de keuken in mat of zijdeglans afwerken. Bijna alle kleuren zijn mogelijk. Ook is het mogelijk om een metalen laag op de fronten aan te brengen.

  Zie onze site
  www.metalizers.nl

  Vraag eenvoudig een offerte aan voor het spuiten van uw keuken fronten door een mail te sturen naar offert@jarmo.nl. Stuur een foto tezamen met de afmetingen per te spuiten deel in L x B cm.

  Jarmo Keukenspuiterij
  Industriestraat 27B
  7891 GV Klazienaveen
  T. 0591 – 76 90 92