• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Jarmo begint webwinkel voor tweedehands meubels

  Jarmo begint webwinkel voor tweedehands meubels

  Jarmo Keuken- en Meubelspuiterij in Klazienaveen is al tien jaar een begrip op het gebied van het opknappen van uw keuken en meubels. Als u een oude keuken, kast, stoel of tafel door ons laat spuiten, ziet hij er weer uit als nieuw en kan hij nog jaren mee. Welke kleur? Dat is aan u; bij ons is alles mogelijk.

  De verf en lak die worden gebruikt, zijn uiteraard van de hoogste kwaliteit; het blijft mooi na gebruik van alle keukenreinigingsproducten. Ook metalliseren behoort bij Jarmo tot de mogelijkheden. Dat houdt in dat we bijvoorbeeld keukenkasten- of lades voorzien van een laagje metaal, zoals koper of brons. Hierdoor krijgt uw keuken een totaal andere uitstraling, terwijl u veel geld bespaart, want de aanschaf van een nieuwe keuken of nieuw meubilair is uiteraard vele malen duurder. Eigenaar John Bos: “Jarmo staat voor John, Anja, Rob en Marloes. Anja is mijn vrouw, zij werkt ook mee in het bedrijf en onze kinderen heten Rob en Marloes. Rob werkt ook in het bedrijf.” Het spuiten en metalliseren gebeurt in een speciale cabine in het bedrijf in Klazienaveen. Uw keuken hoeft u niet zelf te brengen, voor een schappelijke prijs halen wij hem voor u op!

  Overzichtelijke webwinkel

  Jarmo heeft nieuws. Sinds kort is de website tweedehandsmeubel.nl online. “Dat is een website waarop particulieren tweedehands meubels kunnen aanbieden. Het is vergelijkbaar met de bekende site marktplaats.nl, maar veel overzichtelijker”, zegt John.

  “Op marktplaats staan zoveel categorieën producten dat je door het bomen het bos niet meer ziet. Op tweedehandsmeubel.nl is alles gemakkelijk te vinden en de site is vrij van pop-upreclame over totaal andere producten.” Op de website zijn behalve meubels en woondecoratie voor in huis ook tuinmeubilair en –accessoires te vinden. Verder kunnen bedrijven die in dezelfde branche werken hun producten via de website tweedehandsmeubel.nl aanbieden.

  Advertentie plaatsen

  Particulieren die meubels voor de verkoop aanbieden, kunnen gratis een advertentie – voorzien van foto’s – plaatsen en zelf een vraagprijs aangeven, maar ze kunnen potentiële kopers ook laten bieden of samen onderhandelen. Wilt u iets te koop aanbieden? Dan moet u zich eerst registreren. Er worden geen privégegevens aan derden verstrekt.

  Koper en verkoper hebben rechtstreeks contact met elkaar, daar komt Jarmo niet tussen. Na de verkoop kan de advertentie worden verwijderd. Voor wie dat vergeet, verwijdert de website de advertentie na een maand vanzelf.

  Nieuw kleur

  In vergelijking met traditionele verkoopsites biedt Jarmo iets extra’s: het bedrijf spuit de meubelen na de verkoop in de door de koper gewenste kleur! Zo heeft u tweedehandsmeubelen die er spiksplinternieuw uitzien!

  Jarmo Keuken- en Meubelspuiterij levert uitsluitend topkwaliteit en als dat eenmaal bekend is, wordt erover gepraat. Zo kan het dat Jarmo’s klanten inmiddels door heel Nederland verspreid zitten: van Den Helder tot in Maastricht. Wat voor John Bos begon als een hobby, is in een aantal jaren uitgegroeid tot een bloeiend bedrijf. Het mooiste van zijn vak? Daar is hij helder over: “Dat ik mijn klanten goede kwaliteit kan leveren.”

  Neem contact op voor meer informatie:

  M. 06 – 1052 7713

  info@jarmo.nl

  www.jarmo.nl

  www.metalizers.nl