• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Wij heten u van harte welkom in onze gezellige seizoenswinkel !

  U kunt in onze seizoenswinkel waar afwisselend Gonneke Diane Anja en Nienke voor u klaarstaan terecht voor: De hele uitgebreide collectie van Zusss zoals kleding, sjaals, tassen, servies een verzorgingslijn enz. Maar ook voor sieraden van Bij de Zussen.

  We hebben Servies van Greengate, bekend om zijn kwaliteit en diversiteit. Onze krijtverf van Painting the past heeft de mooiste matte kleuren, vind u het moeilijk om de kleur te kiezen die het beste bij uw huis en uzelf past dan helpen wij u daar graag bij. Ook komen wij hiervoor graag bij u thuis. En als u de verf bij ons koopt dan is advies aan huis gratis. We hebben een stoere collectie van PTMD in huis. Maar ook kado artikelen van 100% LEUK.

  De unieke kaarsen van het merk Woodwick zorgen voor een heerlijke geur in huis maar ook voor dat kenmerkende knapperende geluid. We hebben heerlijke geurartikelen van Bridgewater zoals geurkaarsjes, geurzakjes en geurstokjes. Een prachtige collectie zijdebloemen van voornamelijk het merk Silka zorgt voor heel veel gezelligheid! Onze seizoenswinkel veranderd met de jaargetijden mee en voor iets leuks op tafel of voor het raam kunt u altijd bij ons terecht. U mag ook altijd langskomen met uw eigen potten of schalen, deze maken wij graag weer voor u op. Wij geven graag advies op maat. Aan de hand van foto’s kunnen we goed meedenken en anders is het ook mogelijk dat we bij u in huis komen kijken. Wij hebben altijd kado pakketjes klaarstaan maar het is natuurlijk ook mogelijk om zelf iets zelf samen te dan pakken wij uw kado zorgvuldig voor u in. Ook voor kerst maken wij de mooiste pakketten geheel naar wens! We zouden het heel leuk vind als u ons gaat volgen op Facebook. Heel graag tot gauw!

  GM Landelijk Wonen
  De Pallert 20A
  7761BV Schoonebeek
  T. 06 – 1884 4274
  www.gmlandelijkwonen.nl