• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Heijnen Interieurbouw en TRE (Totaal Reclame Emmen) delen elkaars passie

  Heijnen Interieurbouw en TRE (Totaal Reclame Emmen) delen elkaars passie

  Heijnen Interieurbouw is uw partner voor al uw specifieke wensen voor de inrichting van uw woning, kantoor of horecabedrijf. Zij zijn erg sterk in maatwerk. Graag bespreken zij uw wensen met betrekking tot model en uitvoering.

  Met ruim 15 jaar ervaring in alle mogelijke facetten van interieur bouw zijn zij uitstekend in staat om u te adviseren. Of het nu om een complete keuken, badkamermeubel, kastenwand of receptiebalie gaat, Heijnen heeft alle know-how in huis om een eindproduct te leveren die geheel aan uw wensen voldoet. Het is hun passie om een perfect product te leveren.

  TRE verzorgt reclame, drukwerk en bedrijfskleding voor bedrijven uit de regio. Eveneens maatwerk om uw bedrijf de juiste uitstraling te geven. Er zijn talloze mogelijkheden die ze graag aan u voorleggen. Uw bedrijfsauto’s van reclame te voorzien is een van de mogelijk-heden. Heijnen Interieurbouw heeft er voor gekozen om dit door TRE te laten verzorgen. Prachtige foto’s van een keuken op de bedrijfsauto en een kastenwand op het pand heeft veel positieve reacties opgeleverd. En voor Heijnen Interieurbouw veel positieve reclame. Het is mooi om te zien dat plaatselijke bedrijven elkaar goed van dienst kunnen zijn. De passie om een perfect product te leveren is wat TRE en Heijnen Interieurbouw met elkaar gemeen hebben. Uiteindelijk is het hebben van tevreden klanten, dat wat hun passie in stand houdt!

  Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. Informatie vindt u op:

  TRE-Emmen: 06-1700 5633www.tre-emmen.nl

  Heijeninterieurbouw: 06 – 5061 3831

  www.heijneninterieurbouw.nl