• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Easyslim.nu maakt afvallen ‘Easy’

  Een paar kilo kwijtraken blijkt vaak een uitdaging. Maar met Easyslim.nu gaat afslanken gemakkelijker dan u denkt. Petra Bartelink heeft twee vestigingen onder haar hoede en legt uit hoe het principe van Easyslim.nu werkt. Petra heeft sinds kort haar tweede Easyslimvestiging geopend. ‘Vorig jaar ging de locatie in Hardenberg open en sinds dit jaar is daar Emmen bij gekomen. Het gaat heel goed; mensen zijn ontzettend enthousiast over het concept.’ Maar wat houdt het principe van Easyslim.nu eigenlijk in?

   

   

   

   

   

   

   

  Ultrasound
  ‘Met Easyslim.nu bieden we de mogelijkheid aan om (plaatselijk) af te slanken. Daarvoor maken wij gebruik van een geavanceerd apparaat. Het werkt op basis van ultrasound, dat vet uit de vetcel lostrilt, wat vervolgens via het lymfestelsel wordt afgevoerd. Elektrostimulatie zorgt vervolgens voor de spieropbouw. Cellulite wordt minder en de slap geworden huid weer mooi strak.’ Petra haalt een mooi voorbeeld aan om te demonstreren hoe Easyslim.nu werkt: ‘Een tijdje geleden hadden we een wat ouder stel dat wilde afvallen, maar ook aan spierkracht wilde werken. Vooral dat laatste was belangrijk, omdat ze wandelingen in de bergen niet zo goed meer konden volhouden. Na een paar behandelingen bij Easyslim.nu, konden ze die mooie trektochten weer beter volhouden. Het doet mij ontzettend goed om zulke dingen te horen!’

  Geen dieet, maar voedingstips
  De kracht van Easyslim.nu is dat je geen streng dieet hoeft te volgen. Het apparaat doet het werk voor je. ‘Wel adviseren we om op te letten qua voedsel en drank, en daarin kunnen we eventueel ook advies in geven. Als je dat doet, in combinatie met Easyslim.nu, dan is het altijd een succes.’ Als mensen sceptisch zijn, dan is dat geen probleem. Tijdens de proefbehandeling is er namelijk direct resultaat zichtbaar, door het voor- en na de behandeling opmeten, van het afnemen van de omvang tussen de 4 en 28 cm. Een behandeling duurt ongeveer veertig minuten.

  Nieuw arrangement
  Sinds kort biedt Easyslim.nu een nieuw arrangement aan: 20 kilo afvallen in drie maanden. Klanten bezoeken dan twee keer per week de studio, gebruiken Easique en houden zich aan een voedingsvoorschrift. Een programma dat goed te combineren is met werk en waarbij je ’s avonds met het gezin kunt mee-eten.

  Zwembandjes
  De Easyslim.nu-methode is niet alleen gericht op mensen die extra gewicht willen verliezen. ‘Denk ook aan lichaamscorrectie, dus de bekende probleemzones zoals: zwembandjes, het buikje en zadeltassen. Ook mensen die bijvoorbeeld na een operatie slappe spieren en/of huid hebben, zijn bij Easyslim.nu aan het goede adres. Het apparaat dat Easyslim.nu gebruikt, bouwt spieren op. Petra: ‘Geen sportschool bezoeken, maar toch spieren trainen zonder spierpijn. Hoe fijn is dat? Ook een prettig idee: het is absoluut veilig en pijnloos.’ Succesvol recept Easyslim.nu is een franchiseformule uit Nederland en er zijn al meer dan vijftig vestigingen. Petra staat volledig achter het concept van Easyslim. nu. ‘Mijn studio is sinds oktober 2017 geopend in Hardenberg aan de Sallandsestraat en sinds dit jaar in Emmen aan de Kolhoopstraat. Mensen zijn meer dan welkom om langs te komen voor een vrijblijvend gesprek over de vele voordelen van Easyslim.nu. De koffie en thee staan altijd klaar.’
  Wie meer informatie wil over een proefbehandeling bij Easyslim.nu in Hardenberg of Emmen, kan terecht op de website of bellen met 06- 533 53 464. Ook kan de app van Easyslim.nu gedownload worden om online een afspraak te maken.