• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • DK Installatietechniek staat altijd voor de klant klaar

  DK Installatietechniek staat altijd voor de klant klaar

  DK Installatietechniek is nog een jong bedrijf. Toch is het al een echt begrip in de regio en dat komt mede doordat er altijd kwaliteit geleverd wordt. ‘Pas als mensen tevreden zijn en alles werkt zoals het hoort, vertrek ik. Ik wil iedereen met een goed gevoel achterlaten’, vertelt eigenaar Dennis Kamps.

  Eigenlijk is geen technische klus te groot voor DK Installatietechniek uit Borger. Of het nu gaat om installatie, vervanging of reparatie; Dennis Kamps kan met alles uit de voeten. Al sinds z’n kinderjaren vindt hij werken met z’n handen leuk. ‘Ik zoek meestal de eenvoudige oplossing voor het probleem. Moeilijk en ingewikkeld doen kost tijd en geld, dat is beide in het nadeel van de klant. Als het veilig werkt dan is het goed’, vertelt Dennis helder. “Ik richt me op de particuliere markt, waarbij je moet denken aan gas- en waterleidingen, elektratechniek, tegelwerk, badkamers installeren of renoveren, algemene nieuwbouw, cv-techniek, aanpassingen aan bestaande bouw en riolering- en dakwerk.” Het aanbod is dus heel breed en het mooie ervan is dat alles bij DK Installatietechniek onder hetzelfde dak aanwezig is. “Mensen hebben dus één adres waar ze terecht kunnen voor alles”, aldus Dennis.

  Passie

  Dennis heeft oprechte passie voor zijn werk. ‘Ik heb jaren met veel plezier bij een installatiebedrijf gewerkt. Ik droomde echter al langer om een eigen bedrijf te hebben. Ik vond dat wel een beetje spannend, moet ik bekennen. Maar m’n vrouw staat er honderd procent achter en dat geeft vertrouwen.’ De spanning was achteraf niet echt nodig, geeft Dennis toe. ‘Vanaf het begin liep het goed. Mensen weten mij te vinden en ik vind het leuk om ze te helpen met van alles en nog wat. Ik heb echt plezier in mijn werk en door mijn jarenlange ervaring en diverse cursussen in de techniekwereld kan ik m’n klanten snel en vakkundig helpen.’ Hoe verklaart de handige ondernemer het succes van DK Installatietechniek? ‘Luisteren naar wat de klanten willen, met ze overleggen en altijd goed en helder communiceren. Mensen waarderen dat en ik vind ook dat ze daar recht op hebben.’

  Wie Dennis Kamps van DK Installatietechniek wil inhuren, kan bellen met 06-51 38 00 28