• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Bourgondisch genieten met de Kippiepan

  De schepverse kipmaaltijden van Kippie: 
smaakvol, gevarieerd en gemakkelijk

  makelijke kippenbouten, sappige sateetjes en pikante hotwings: voor smakelijke en makkelijk te bereiden kipgerechten ga je naar Kippie in Emmen. Het toonaangevende winkelbedrijf is gespecialiseerd in smakelijke kipgrill- en maaltijdproducten, met keuze uit wel 40 verschillende schotels. Voor de lekkere trek is er een ruim en tongstrelend aanbod in snacks, spareribs en grill-waren.

  Sinds 2009 is Kippie gevestigd aan de Dalipassage in het hart van winkelcentrum De Weiert. Het etablissement wordt geleid door kok Erik de Roode, die zijn klanten dagelijks voorziet van de meest delicieuze kipgerechten. “Dankzij de dagelijkse aanvoer is er sprake van een kakelvers product. Ons kippenvlees heeft daarom een veel hogere kwaliteitsgraad dan het gemiddelde supermarktaanbod. Ons producten bevatten minder vet en zijn vooraf gekruid en gegaard. De consument heeft er in de keuken nauwelijks werk van. Want er is sprake van een hele korte opwarmtijd.” Het assortiment bestaat uit een ruim aantal standaard varianten, maar uiteraard kan het samenstellen van een eigen keuze ook.

  In het drukke bestaan van velen schiet een goede lunch of diner er soms bij in. Kippie is in dat geval een ware uitkomst. Want binnen een kwartier tot een half uur staat er een voedzame en deugdelijke maaltijd op tafel. Alle schotels en producten zijn voorverpakt met een speciale oven- en magnetronzak voor een snelle bereiding zonder smaakverlies. Naast de maaltijdcombinaties heeft Kippie een verrukkelijk assortiment gegrilde en gefrituurde kipsnacks, spareribs en andere producten in de aanbieding.

  Een regelrechte hit is de Kippiepan, een sortering van speciaal samengestelde vleesspecialiteiten, compleet met stekkerklare opwarmpan. Na ongeveer 30 minuten sudderen is de inhoud op temperatuur en licht krokant. “Ideaal voor een feestelijke aangelegenheid. Je kunt bijvoorbeeld drie pannen met uiteenlopende inhoud presenteren als een lopend buffet.”

  De Kippiepan is in diverse samenstellingen en pankeuzen verkrijgbaar. Naast kippenbouten bestaat de keuze uit saté, balletjes, spareribs, borrelhapjes, kiphamburgers en hotwings. Bovendien kan het vlees met bami, nasi of mihoen worden geserveerd. Voor het gebruik van de pan rekent Kippie een borg, die na het inleveren van de pan wordt geretourneerd.

  Kant en klare en rijkelijk gevulde feestschotels uit grill of frituur doen het ook altijd goed bij een speciale gelegenheid. Ook hier geldt een korte bereidingstijd voor de schotels met ongeveer 30 hapjes. Een andere, uitstekende variatie is het luxe en met kip gevulde stokbrood. Het assortiment van Kippie biedt maar liefst zeven exclusieve soorten. 
Op zoek naar een leuk cadeau voor een feest of een verjaardag? Geef dan eens een Kippie geschenkbon met een zelf te bepalen bestedingsbedrag.

  Overtuig u zelf en kom eens langs om onze schepverse kipproducten te proberen. U zult aangenaam verrast zijn door de variatie, keuze en het gemak!

  Kippie 
Winkelcentrum De Weiert
  Dalipassage 58
  7811 DB Emmen
  T. 0591 – 64 64 00
  E-mail: emmen@kippie.nl