• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • De klant wil aandacht

  De klant wil aandacht

  De economie trekt aan, zo ook in de schoenenbranche. Er worden meer schoenen verkocht en de klant heeft er meer budget voor over. Wel is er een verandering te zien in het koopgedrag. De modeklant koopt vaker online, maar de comfortklant koopt nog steeds veelal in de fysieke winkels.

  Dit komt volgens Klaas Bijl van Bijl Schoenen, doordat de goede schoenen steeds mooier en moderner worden. Daarenboven wil de klant goed geholpen worden. ‘We zijn ons meer bewust van onze gezondheid en goed kunnen lopen is hierbij natuurlijk erg belangrijk. Wij richten ons naast het normale wandelen ook steeds meer op de doelgroep die tijdens het winkelen of het doen van de boodschappen gewoon lekker wil lopen’, aldus Bijl.

  Bij Bijl Schoenen kunt u dit voorjaar weer kiezen uit tal van merken die er leuk uitzien en tevens ook lekker lopen. Merken als Durea, Hartjes, Xsensible, Solidus, Finn Comfort, Rockport en Gijs voeren de boventoon. Dit alles in een volledig verbouwde winkel. Tijd en aandacht voor de klant staat namelijk hoog in het vaandel bij Bijl Schoenen, in combinatie met een ongedwongen sfeer. Bijl Schoenen werkt samen met tal van specialisten, zodat vrijwel ieder voetprobleem opgelost kan worden. Bijl: ‘Naast een groot assortiment confectieschoenen verkopen we ook, in samenspraak met de firma Voetmax, semi-orthopedie. Een jong en innovatief bedrijf binnen de orthopedie, die iedere week een spreekuur bij ons in de winkel hebben.’ Langer bekend is de samenwerking met Klok podotherapie. Al jaren een begrip in de Oostelijke hoek van Drenthe. ‘Wij ontvangen u graag in ons volledig vernieuwde winkel, waar we u nu nog beter kunnen helpen’, aldus Bijl.

  Klaas Bijl Schoenen Speciaalzaak
  Hoofdkanaal W.Z. 32
  7881 AB Emmer-Compascuum
  T.0591 – 351 787

  www.klaasbijl.nl