• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Creativo Care is de specialist in haarwerk

  Dunner wordend haar, kale plekken op de hoofdhuid of volledige haaruitval. Het zijn veel voorkomende verschijnselen, maar toch berust er een taboe op. Liane Mestemaker en Roelina Prakken van Creativo Care proberen dit taboe te doorbreken.

  Zij zijn gespecialiseerd in het reinigen en stimuleren van de hoofdhuid, het zorgen voor de optimale omstandigheden voor een gezonde haargroei en voor tijdelijke en permanente oplossingen in de vorm van een haarstuk of haarwerk.
  Problemen met het haar of de hoofdhuid kunnen onder andere ontstaan door ziekte of periodes van extreme stress en spanning. De verschijnselen zijn bij iedereen anders, maar de gevolgen zijn voor velen hetzelfde; het zelfbeeld wordt aangetast waardoor onzekerheid en soms zelfs psychische verschijnselen ontstaan. Het team van Creativo Care helpt klanten met hun haar- of hoofdhuidproblemen. ‘De klant voelt zich daardoor beter en wij dragen daar aan bij’, vertelt Liane.

  Verschillende behandelmethoden
  Door middel van een gratis en vrijblijvend intakegesprek worden de wensen van de klant besproken en worden hun vragen beantwoord. Daarnaast wordt er gekeken naar de beste oplossing, waarbij dieper wordt ingegaan op de werkwijze die Creativo Care hanteert. Er zijn verschillende behandelmethoden mogelijk. Als er sprake is van overmatig haaruitval of dunner wordend haar wordt er allereerst een gedegen analyse van het haar en de hoofdhuid gemaakt met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde apparatuur. Op basis van de analyse wordt er een geschikte behandeling gestart met als doel de hoofdhuid in optimale conditie brengen en houden.

  ‘Het aanmeten van een haarwerk is vrijwel altijd maatwerk’
  Als er sprake is van veel of volledige haaruitval is een haarstuk of volledig haarwerk de beste oplossing. Na het intakegesprek wordt de hoofdmaat gemeten, waarna er acht à twaalf haarwerken worden besteld. Tijdens een volgende afspraak worden deze haarwerken gepast en wordt er gekeken naar de beste optie. Liane: ‘Het aanmeten van een haarwerk is vrijwel altijd maatwerk. Wij nemen graag de tijd om samen met de klant een haarwerk uit te zoeken die er natuurlijk uitziet, goed bij de gezichtsvorm past en tegelijkertijd ook nog eens een prettige pasvorm heeft.’ Na de aankoop zorgt Creativo Care ook voor de nazorg en het onderhoud. De kosten van een haarwerk worden deels vergoed door zorgverzekaars. ‘We werken samen met alle Nederlandse zorgverzekeraars. Wij nemen al het papierwerk voor de klant uit handen en handelen declaraties af, zodat de klant hierin ontzorgd wordt’, aldus Liane.

  25 jaar kennis en ervaring
  Liane en Roelina hebben al meer dan 25 jaar ervaring op het gebied van haar en haarproblemen. ‘Mede doordat wij al 25 jaar in het haarmode vak zitten en verschillende cursussen en trainingen hebben doorlopen. Hierdoor kunnen wij vanuit onze eigen specialiteit de medische behandeling aanvullen en ondersteunen’, vertelt Liane.

  Voor meer informatie over Creativo Care kan er telefonisch contact worden opgenomen via
  0591 – 71 47 25 of per mail: info@creativocare.nl.
  Creativo Care is gevestigd aan het Stationsplein 5 in Emmen.

  www.creativocare.nl