• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Bourgondisch genieten met de Kippiepan

  Bourgondisch genieten met de Kippiepan

  Kant-en-klaar maaltijden, gegrilde producten, broodjes, snacks en de bekende Kippiepan; je vindt het allemaal bij Kippie in Emmen. Of je nu direct wilt genieten van de vers gegrilde producten of deze juist thuis wilt opwarmen, bij Kippie is alles mogelijk en ben je iedere dag verzekerd van dagverse producten.

  Over Kippie
  Kippie is het toonaangevende bedrijf in Emmen op het gebied van grill- en maaltijdproducten en is sinds 2009 gevestigd aan de Dalipassage in het hart van winkelcentrum De Weiert. Trotse eigenaar Erik de Roode voorziet zijn klanten dagelijks van de meest delicieuze kipgerechten.

  De Kippiepan
  Nieuw en exclusief bij Kippie is de Kippiepan, een pan gevuld met overheerlijke hapjes die je thuis kunt opwarmen. Op steeds meer feestjes en bijzondere gelegenheden staan de hapjesschalen van Kippie op tafel. De Kippiepannen zijn ideaal, want je hoeft er bijna niets meer aan te doen. Je steekt de stekker in het stopcontact, roert de inhoud van de pan een paar keer door en binnen 30 minuten kan iedereen aanschuiven. De Kippiepan wordt geleverd in een stekkerklare opwarm pan met een uitneembare aluminiumschaal voorzien van een plastic deksel. Zo kun je de inhoud van de Kippiepan zelfs nog één of meerdere dagen in de koelkast bewaren als er wat over blijft. De Kippiepan is in diverse samenstellingen en pannen verkrijgbaar. Zo kun je naast kipgerechten ook kiezen uit saté, spareribs, gehakballetjes en hotwings wat onder andere geserveerd kan worden met nasi, bami of mihoen. Met de Kippiepan creëer je thuis binnen no-time een heerlijk (lopend) buffet in bourgondische stijl. Voor de Kippiepan betaal je €25,- borg. Na het (schoon) inleveren van de pan ontvang je dit direct weer terug.

  De Kippiepan bestellen
  De populaire Kippiepan is sinds kort ook makkelijk en snel online te bestellen op www.kippie.nl. Binnen drie stappen heb je de Kippiepan besteld. Heb je voor 15:00 uur een bestelling geplaatst? Dan kun je deze dezelfde dag nog ophalen. Voor grote feesten kun je ook de Kippiepan XXL bestellen. Deze is gevuld met maar liefst 270 hapjes. Ideaal dus voor een groot verjaardagsfeest, buurtfeest, huwelijksjubileum, een borrel of familiedag.

  Ben je benieuwd naar ons smaakvolle en gevarieerde assortiment? Kom dan eens langs om onze kipproducten te proberen of kijk en bestel online op: www.kippie.nl. Wil je kans maken op een gratis Kippiepan? Kijk dan op onze Facebookpagina www.facebook.com/kippieemmen. Iedere week verloten we een hapjesschaal. Kippie verrast je iedere dag met de lekkerste producten, graag tot ziens!

  Kippie
  Winkelcentrum De Weiert
  Dalipassage 58
  7811 DB Emmen
  T. 0591 – 64 64 00
  emmen@kippie.nl