• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Bistro Tante Sweel in Zweeloo, een begrip in de buurt!

  Zin in gezelligheid? Heeft u lekkere trek voor niet teveel? Kom dan snel naar Bistro Tante Sweel!

  Dit voorjaar bestaat Bistro Tante Sweel alweer 10 jaar! Bas en Annemarie Buchner hebben in het dorp Zweeloo een gezellige en smaakvolle Bistro. Geniet van ons unieke concept, de gastvrije bediening, informele ambiance, vriendelijke prijzen en pure kwaliteit.

  De dinerkaart bestaat uit een mix van klassieke en moderne gerechten op niveau met een verrassende “twist” en een vaste prijs van € 29,50 voor een 3-gangen keuzemenu. Alles op de kaart is huisgemaakt en er wordt uitsluitend gewerkt met verse ingrediënten. Ook al het ijs is huisgemaakt en ambachtelijk. De gerechten wisselen regelmatig met het seizoen mee. Mooie stukken vlees komen van de grill, zoals de Dry aged Rib-eye en de Flat Iron steak. Super van smaak en mals. Ook beschikt Bistro Tante Sweel over een mooi groot terras waar het bij lekker weer heerlijk toeven is. Onder het genot van een lekkere kop koffie, lunch, borrel of diner heeft u uitzicht over het prachtige dorp Zweeloo.

  Tevens beschikt Bistro Tante Sweel over een mooie zaal voor feesten en partijen. Ook voor lunches, zakendiners, vergaderingen en buffetten kunt u bij Bistro Tante Sweel terecht. Bel gerust, wij informeren u graag over de mogelijkheden!

  Bistro Tante Sweel is geopend van woensdag t/m zondag. Kijk voor meer informatie op de website: http://www.tantesweel.com

  Bistro Tante Sweel
  Hoofdstraat 15
  7851 AA Zweeloo
  T. 0591 – 37 19 59