• Nieuws
 • Over Thuis in Emmen
 • Agenda
 • Contact
 • Beautycare gaat verhuizen

  Zoals de meeste klanten al van mij gehoord hebben gaat Schoonheidssalon “Beautycare Sleen” binnenkort verhuizen! Schoonheidssalon “Beautycare Sleen” zal verder gaan onder de naam “Beautycare de Rietlanden”.

  Per medio juni open ik de deur op mijn nieuwe adres: Grijze Snip 4, 7827 KC Emmen.

  Bestaande maar uiteraard ook nieuwe klanten van “Beautycare de Rietlanden” ontvang ik graag in mijn salon en daarom ontvangt u 10% korting op de eerste behandeling. Een leuke reden om een kijkje te nemen en kennis te maken met mijn nieuwe salon! Beautycare de Rietlanden voor:
  – IPL definitief ontharen
  – IPL huidverjonging
  – Microdermabrasie
  – Gezichtsbehandelingen
  – Harsen
  – Lichaamspakkingen
  – Acrylnagels /gelpolish

  Voor informatie en het maken van een afspraak kunt u mij bereiken op 06 23561140.

  Ik hoop u snel te ontvangen!